PRJTS

“BLIND BOOKS”

BBLOGO-06

Blind Books és una petita editorial ubicada a la ciutat de Barcelona. Interessada en publicacions artísitiques, edicions literàries limitades i llibres de segona mà. Publica edicions curioses i amb caràcter, fetes amb afecte i dedicació. Els nostres objectius i valors són compartir i fer arribar al públic llibres amb un alt nivell de qualitat impresa, d’autors joves, en llengua catalana i amb un pessic de contingut il.lustratiu o fotogràfic. Ens hem donat a conèixer amb el poemari ‘Metres quadrats’ d’Oriol Prat Altimira, il·lustracions d’Alexia Garriga Saura i pròleg de Xènia Dyakonova!!
Estem oberts a entrar en contacte amb nous autors. Si vols treballar amb nosaltres, escriu-nos!!

https://www.facebook.com/BlindBooks

helloblindbooks@gmail.com

_._

“INVENTS”

 Idees absurdes que un bon dia decideixes fer realitat. Un invento o invención (del latín invenire, “encontrar”) es un objeto, técnico o proceso que posee características novedosas  o transformadoras. Resumiendo locuras que provienen de pajas mentales. Los primeros inventos datan de la prehistoria fueron elementos realizados en piedra, toscos y rústicos, los que fueron evolucionando a través de los tiempos. En la opinión de muchos autores el mayor, antes de la documentación histórica, es el sistema de signos para comunicarse: el lenguaje. En opinión de otros el lenguaje, no es un invento, sino una forma de expresión natural. Yo, no aspiro a hacer algo al nivel de la bombilla o el lenguaje, yo, hago estos inventos.

_El Rodillo Tricolor_

_ . _

“SOUVENIRS”

http://athensinthemaking.com/

The superficial understanding of the city and the ephemeral impressions that are left after a short stay, are my first points of interest. Tourists’ perceptions nowadays are defined by a huge variety of characteristics and for better or worse their image will always be partial. I’m really interested in this partial image of the city because it’s also related to the theme of maps, a question that I have been working on for a long time now. Researching and investigating these partial images after a first tourist drawing series, I started to develop the project “Souvenirs”, trying to find a satirical way to approach to the idea. Athens is a city in the making; it is in the process of forming itself. Contemporary Athens seems to not know how to deal with an intense, but increasingly distant past; how to find a way in its footsteps… read more in the webpage of the project.

_ . _

“MANUAL DEL PRACTICANTE TOMO I”

Llibre amb incisions 22×14 cm. Procuro mitjançant incisions netes i contundents fer vivible una lectura que abans restava dormida entre les pàgines, adquirint una nova musicalitat que el lector composa. Amb cada nou tall o obertura neix un nou camí a seguir, una nova vía a explorar, sentin-te com un cirurgià que remena dins un cos humà. Manual d’anatomia intervingut.

_ . _

“LA NO FAMÍLIA”

El projecte de La no família parteix d’un seguit de converses i posteriors investigacions i incursions en el món dels que mai han viscut. Aquestes converses eren entre ma mare i jo, i parlàvem sobre la curiositat que despertava en nosaltres el conèixer a aquells germans que mai vam tenir.

Parteixo per tant de la voluntat de trobar la imatge, concretament el rostre, d’aquells que mai han arribat a néixer però que podrien estar aquí en lloc nostre. Ja se que, pot sonar una mica estrany o potser un pel obscur, però com la vida és mort i el que es nostre és el dubte i no la certesa de l’altre, he preferit investigar aquest dubte que deixar-lo aparcat en una petita carpeta d’assumptes per a resoldre dins del meu cap. Inspiracions i referents: Gottfried Helnwein, Francis Bacon,  Arnulf Rainer, Santiago Ydañez i Jan von Holleben.

_ . _

“EL MEU ATLES”

Una relectura de l’Atles tal i com el coneixem i de la mapificació com a representació gràfica i mètrica d’una porció de territori (generalment sobre una superfície bidimensional). Retallar i incidir en el llibre. Biopsiant-lo i obrint-lo en canal descobreixo una nova lectura tridimensional. Obrir l’Atles, es converteix en un viatge a través de profunditats, muntanyes i relleus geogràfics que se sumen i es multipliquen de manera paulatina.

_ . _

“LA CIUTAT DESCONEGUDA”

Com si ens moguéssim i circuléssim per les venes i capil·lars del circuit sanguini del cos humà ens movem per un teixit caòtic igual de complex: la ciutat. En el meu projecte d’altres geografies, que pretén allunyar-se  de l’aparició de la cartografia com a representació pura de la realitat, intento  mapificar i donar ordre a un element caòtic, indeterminat, versàtil i obert.

He elaborat un total de quatre mapes on durant vint-i-vuit dies (Maig del 2009) he anat resseguint i dibuixant el moviment que la meva família ha recorregut dins el marc de la ciutat de Barcelona. Aquests mapes em duran a una segona etapa del procés que consisteix en agrupar-los per tal de formar, unint les zones que estan fora del nostre recorregut habitual, una nova ciutat, desconeguda i mai transitada. Serà una nova ciutat (una nova representació de la Barcelona que coneixem) sorgida d’una posició mòbil no establerta, discontinua i canviant en la realitat.

_ . _

“IN THE MUSEUM”

Curiosities and museum observations within the device at different locations.

> Participate – Interact / Musée d’Orsay, Paris >

> Henry Moore in a good company / Tate Britain >

>Noting a table flying.  / Palais de Tokyo>

> Please be aware this displays contains images of a sexual nature / Tate Britain >

> Dog sleeping in a corner / Art Paris Petit Palais >

> La conga / Fundació Miró >

> Scenes at The Met / Metropolitan Museum NY >

> Van Gogh portrait / Musée d’Orsay >

> Too much information / The Met >

> Deformant la realitat exterior / The Museum of Modern Art  Collioure >

> Feed-back / Natural History Museum London >

> Enjoying the Sargent / web founds >

> Ancient gens/ Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο >

> Estil geomètric / Museu arqueològic de Santorini, Tera>

> Looking for something / web found>

_____-

Anuncis

Una resposta a “PRJTS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s