DRAWINGS

“TESEU”

Il.lustracions per a les peripècies del legendari rei d’Atenes, fill d’Egeu i d’Etra. Llibre infantil presentat a l’Escola Oficial d’Idiomes de Barcelona. Un breu resum: Egeu, veient-se sense fills i sense aconseguir engendrar-ne cap, demanà consell a l’Oracle de Delfos. Egeu no n’entengué la resposta i fou devant del seu amic Piteu per a demanar-ne el seu parer. Piteu l’emborrachà i aquest embriagat acabà al llit de la filla de Piteu, d’aquesta nit neix el jove Teseu. Ell tornarà a Atenes a reclamar el tro que li pertany després de passar victoriós per l’Istme de Corint i superà el sis “treballs”. Abans de reclamà el tro però s’enfrontarà al temimble Minotaure de l’illa de Creta.

Descarga’t aquí el PDF : TESEU_2012

_ . _

 “TURISTS (LOST WITH MAP)”

This serie of drawings is part of the project Overlapping, started during my stay in the capital of Greece. I compare the turists of Athens and Barcelona, very similar ones. People lost with maps that use to be the sameones everywhere. They appear during the summer, with the sun and walk arround the city center trying to find and discover the real culture of the city that they are going to visit only for a while.

http://athensinthemaking.com/

_ . _

“GREAT BEARDS / ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΑ”

Thinking and surrounded  about the greek ancient culture and history. I elaborate some drawings to relate the great greek emblematic mans (poets, architects, philosophers…) with a common and simply topic…his beards. Long and really hairy was a symbolic part of wisdom, intelligence and experience. A beard is the collection of hair that grows on the chin, upper lip, cheeks and neck of human beings.

_ . _

“DISCOVERING THE MET”

Descobrint durant sis hores 5,000 anys de cultura a Nova York, en un estat entre zombi, fascinació i desesperació… Es basa en la comparació sistemàtica de les societats, principalment a partir de les seves pràctiques i creences. Entre els seus objectius estan la reconstrucció de la història humana, la formulació de lleis sobre la cultura i el canvi cultural, i la formulació de generalitzacions sobre la natura humana.

_ . _

“SIT DOWN AND EAT SOMETHING”

Trenta nou cadires, butaques, orellers, sofàs i taborets d’indrets diversos on hi he menjat, vegut, xerrat i rigut. Aquí el sofà de l’abuelito Julián. Em sento. Primera persona del present de l’indicatiu del verb Sentar-se.

_ . _

“SOMEPLACES”

Drawings from every place I’ve visited. Travel is the movement of people or objects between relatively distant geographical locations. Crec, que la definició queda curta. Greece, Sao Paulo, New York, Prague…

_ . _

“CIRCUS”

Sèrie de personatges estrambòtics d’un circ imaginari. El Circ, gran escenari de la il.lusió, la magia i el secret ocult, lloc de fascinació, oblit i bambalines.

_ . _

“I’M BEHIND YOU” 

Em sento darrere teu. Dibuixos realitzat durant les classes teòriques a la Universitat de Belles Arts de tercer i quart curs. Boli pilot negre sobre llibreta d’apunts.

_ . _

“FACES”

Grafit sobre paper i color 14x14cm

_ . _

“SHOW ME YOUR BEST FACE”

Sin idealizaciones, ni composiciones complicadas, acercandome a la persona, viendo cada poro del sujeto. Un primer plano de su identidad, una autopsia en vivo, un íntimo momento de realidad.

Grafit sobre paper 14×21 cm

_ . _

“COMMON PEOPLE”

Retrats de carrer. Persones i personatges trobats. Hay pocos entre nosotros que no se hayan despertado algunas veces antes del alba, depués de una de esas noches sin sueños que nos hacen casi enamorados de la muerte.

_ . _

“ONLY LOOKING THE SUBJECT/IN ONE LINE”

1. Look directly to the subject you are interested.

2. Follow the lines with your eyes with your pencil in your hand.

3. Draw without looking to the paper, don’t lose the line.

_ . _

“OLDER PEOPLE”

I have millions of drawings of older people. Grandmothers above all. I like to draw their wrinkles, their hands and their small eyes that have seen thousand of things. I could not choose, so one day you make me a visit and I show you them.

_ . _

“MORE”

Alguns dibuixos més que invaeixen i rebossen llibretes de tots formats, ocupen espai i més espai, deboren el buit i acumulen pols i més pols.

 

 

-_-_-

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s